New Process Suite released

New Process Suite released We are proud to announce the release of the all new Engage Process Suite. After years of development a completely new product platform was completed by the Engage Process development team.

Free Process Modeler for students

Studenten met kennis van de Modeler; een stage bij u?

Studenten met kennis van de Modeler; een stage bij u? Bij steeds meer hogescholen wordt de Engage Process Modeler meegenomen in het lesmateriaal. De Modeler helpt de studenten om kritisch naar processen te kijken, deze te analyseren, te verbeteren en deze te verantwoorden. Steeds meer studenten gebruiken de Modeler dan ook tijdens een stage of […]

Simple visualization brought immediate results in complaints process

Direct results from visualization. A simple example

Direct results from visualization. A simple example. A team of employees at a Dutch city council started off study their “complaints process”. They did this by mapping their “current activities” in the Engage Process Modeler. All 84 activities were mapped, step-by-step.

Engage Process Councils

NVVB-procesmodellen voor gemeenten – Gemakkelijk overstappen

NVVB-procesmodellen voor gemeenten – Gemakkelijk overstappen Voor lagere overheden zijn veel referentieprocessen beschikbaar, opgesteld door weer veel verschillende organisaties. Eén daarvan is de NVVB met haar “WerkProcessen Burgerzaken (WPB)”.

Engage Process Councils

Speciaal voor gemeenten – de GemProBieb

Speciaal voor gemeenten – de GemProBieb Bij veel gemeenten worden nieuwe werkwijzen ontwikkeld. Het kan hierbij handig zijn om te zien hoe andere gemeenten dit hebben opgelost.

Vervanging BPMone

Vervanging BPMone Het is ons vanuit de markt duidelijk geworden dat erg veel organisaties die momenteel met BPMone werken, bezig zijn met het uitfaseren/vervangen van dit product.

Hand-overs in your processes? Not a good idea!

Wij stellen u graag voor aan Martina

In het afgelopen jaar hebben wij wederom een stevige groei van 30% doorgemaakt en om onze persoonlijke benadering en kwaliteit hoog te houden, vraagt dit om voldoende mankracht te hebben. Wij stellen u dan ook graag voor aan Martrna Paric.
Samen met Theo en Dick helpt zij om nieuwe geïnteresseerde partijen te woord te staan en om afspraken voor een discussie en presentatie in de agenda te zetten. U kunt Martina bereiken via martina@engageprocess.com of ons algemeen telefoonnummer 020 530 7280.